Verzenden

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 50,- zijn € 6,25. Bestellingen boven de €50,- verzenden wij gratis. Komt hier een deel van retour waardoor de bestelling alsnog onder de €50 uitkomt, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten. 

Wij streven ernaar je bestelling binnen 24 uur te verzenden. Jouw pakket heb je dan meestal binnen 48 uur nadat je 'm hebt geplaatst in huis. Uitzonderingen hierop zijn bestellingen met een artikel wat een afwijkende levertijd heeft. Je bestelling wordt verstuurd zodra deze compleet is. Heb je meerdere artikelen besteld waarvan een deel geen levertijd heeft en wil je die graag eerder ontvangen? Laat het ons even weten en stuur een mailtje naar info@bybeyou.nl. Al onze bestellingen worden vanuit Nederland via Post.nl of DHL verstuurd.
 

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wel bieden wij u de mogelijkheid via de track en trace tool van Goparcel (u komt hier via de link met de track en trace code die u gemaild heeft gekregen) met een gereduceerd tarief een bestelling via DHL terug te sturen. Haaraccessoires, mondkapjes en oorbellen kunnen wij niet retour nemen ivm hygiëne. Indien uw volledige bestelling wordt geretourneerd wordt het totale bestelbedrag inclusief de eventueel door ons in rekening gebrachte verzendkosten aan u gecrediteerd.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het retourformulier. Deze vindt u hier.

 

Ruilen

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het omruilen van één of meerdere artikelen zijn de retourkosten voor uw rekening. Wel bieden wij u de mogelijkheid via de track en trace tool van Goparcel (u komt hier via de link met de track en trace code die u gemaild heeft gekregen) met een gereduceerd tarief een bestelling via DHL terug te sturen. De verzendkosten voor het toesturen van het nieuwe artikel of de artikelen neemt BeYou voor haar rekening. Wij zullen het nieuwe artikel of de artikelen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen toesturen. Haaraccessoires, mondkapjes en oorbellen kunnen wij niet omruilen ivm hygiëne. Tevens kunt u gebruik maken van het retourformulier. Deze vindt u hier.

 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product indien de gehele order wordt geretourneerd, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Uitzondering hierop zijn orders die door PostNL worden teruggestuurd omdat deze niet zijn afgehaald bij een afhaallocatie. Voor deze niet afgehaalde orders geldt dat de evenuteel in rekening gebrachte leveringskosten niet zullen worden vergoed. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Retouradres:
BeYou
Torenvalk 19
2235 DK Valkenburg zh

© 2014 - 2024 BeYou | sitemap | rss